Monoblock airconditioners - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Monoblock airco’s zijn airco's zonder buitenunit!

Monoblock airco's zijn  professionele oplossing als split-systemen niet kunnen of mogen worden geïnstalleerd of niet gewenst zijn. Want zo'n buitenunit aan de gevel of op het dak is niet altijd even fraai.

Monumentale gebouwen? Appartementencomplexen met strenge VVE-regels? Kritische buren? Niet overal kan of mag zomaar een buitenunit van een airco split-systeem worden geplaatst! Dan kan een Monoblock Airco, met maar 2 gaten door de muur (die ook nog eens netjes worden afgewerkt met fraaie roosters), vaak rekenen op goedkeuring. In veel gevallen hebben bijvoorbeeld VVE's geen bezwaren, zo blijkt in de praktijk.

Eenvoudig te installeren, functioneel en gebruiksvriendelijk zijn drie sterke argumenten om een monoblock airco toe te passen. Geschikt voor vrijwel iedere situatie: woon- en slaapkamers, appartementen, kantoren, mantelzorg (aanbouw-)woningen, praktijkruimtes, vakantie accommodaties, computer-/serverruimtes, tijdelijke (modulaire) woningen, etc. 

Een monoblock airco kan door vrijwel iedereen worden geïnstalleerd die enigszins handig is en er niet voor terugdeinst om 2 gaten door de gevel te boren. Er is dus geen gespecialiseerde STEK-installateur nodig. Maar het mag uiteraard wel, als u zich daar prettiger bij voelt. 

Met een monoblock airco kan vrijwel iedere omgeving snel veranderen in een comfortabele en ontspannende ruimte.

  • Prettige koele lucht in de gewenste ruimte
  • Ontvochtiging van de (binnen-)lucht door water naar buiten af te voeren via een condenswaterslangetje
  • Lage geluidsniveau's (geluidsarm)
  • Lagere  energiekosten dankzij de inverter techniek (sommige modellen)
  • Eenvoudige en vanzelfsprekende bediening middels bijgeleverde afstandsbedieningen
  • Sommige modellen zijn te bedienen middels een (gratis) App
  • HP modellen zijn voorzien van een warmtepomp en hebben dus ook een verwarmingsfunctie (tot buitentemperaturen rond 0 °C).
  • Ebnkele modellen zijn voorzien van een extra ingebouwd elektrisch verwarmingselement, waardoor ook verwarmen bij strenge vorst mogelijk is.
  • SF modellen zijn bedoeld voor alleen koelen.

Onze monoblock airco's zijn de oplossing voor uw koeltevraagstuk! Bel of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ons voor de meer informatie of gericht advies. Of neem contact op via ons contactformulier.