Hedendaags ontwerp - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De Unico en Innova monoblock airco's worden ontworpen en gebouwd in Italië, het land van designers en stijlvolle, gedurfde vormen. Dat vind je terug in de verschillende modellen. Maar ook de Chinese fabriek Zymbo weet met zeer pakkende designs, fraaie en bovendien erg goed werkende monoblock airco's te produceren.

Zoals veel Italiaanse sportwagens de hoofden van veel mensen doen omdraaien, zo zullen ook onze monoblock airco's een (positieve) blikvanger zijn in de ruimte waar deze geplaatst zijn. Of het nu de slanke Unico Air betreft of bijvoorbeeld de "gewaagde" Unico Smart, verrassend zijn ze zéker. Natuurlijk, het blijft een kwestie van persoonlijke smaak. Maar dan is het ook goed om te weten dat Italië niet alleen een land is dat grossiert in het aanleveren van de beste designers, maar ook dat het een "airco-land" bij uitstek is! Dus reken er maar op dat de Unico's en Innova's hun werk, namelijk koelen, zeer goed doen! Daarbij vullen wij graag aan dat de modellen van Zymbo wat dat aangaat, er niet voor onder doen! Hugro Technics levert wat dat betreft alleen apparaten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.