Nieuws & Acties - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Op deze pagina publiceren wij nieuwtjes en interessante acties.

Wij adviseren dan ook om onze website regelmatig even te bezoeken.

Heeft u de wens om 2 ruimtes te koelen, maar in een van beide ruimtes weinig of geen mogelijkheid om gaten door de gevel te boren? Dan is de Unico Twin wellicht een oplossing! de Unico Twin bestaat uit een set van een Smart monoblock als "Master" en een extra binnenunit ("slave") die gekopppeld wordt aan de Smart. Een soort dubbele split airco dus, maar dan zonder buitenunit!   

Meer weten? Neem gerust (vrijblijvend) contact met ons en vraag naar de mogelijkheden met dit unieke apparaat! 

Onze monoblocks zijn gemaakt om vele jaren zonder problemen hun werk te doen: en dat is (vooral) koelen! Een model met een kleine mate van "praktijkervaring" hoeft dan ook geen enkele belemmering te zijn om deze aan te schaffen. Maar dan wel voor zeer aantrekkelijke prijzen!! Soms hebben wij één of enkele gebruikte modellen op voorraad, die bijvoorbeeld als showroom- of beursmodel zijn gebruikt. Maar niet altijd. Vraag daarom naar ons actueel aanbod van gebruikte modellen die wellicht voor u interessant kunnen zijn. En aarzel niet om even contact met ons op te nemen, voor meer informatie of voor het maken van een afspraak in onze showroom!