Functioneel - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

De monoblock airco's werken efficiënt en zijn functioneel: koelen, verwarmen*, ontvochtigen en ventileren: alle functies simpel te bedienen middels de afstandsbediening of een (gratis) App (afhankelijk van het model).

Tekentje airco in huis

 Zo regelt u ongeacht de situatie buiten, snel en adequaat de ideale atmosfeer binnen! De functionaliteit van onze monoblock airco's wordt nog eens onderstreept door de efficiënte wijze waarop het condenswater wordt afgevoerd. Bij enkele modellen wordt het condenswater namelijk in het apparaat verdampt en via de uitblaaspijp door de muur naar buiten geblazen! Dit voorkomt dat er uit het afvoerslangetje doorlopend water druppelt. Echter, veelal is de aanleg van het condenswaterslangetje wel geadviseerd. Dit om in geval van dat (bij zeer hoge luchtvochtigheid) het condenswater onvoldoende kan worden verdampt, het alsnog kan worden afgevoerd om "overstroming" binnen te voorkomen.  

 

* Voor wat betreft het verwarmen vinden wij het belangrijk om te melden dat de HP modellen dit heel goed kunnen, mits de buitentemperatuur niet lager is dan plm. 0 °C. Bij lagere buitentemperaturen (vorst) schakelen de HP modellen zich uit, om te voorkomen dat de airco van binnen bevriest. Mocht u op zoek zijn naar een uitstekend werkende monoblock airco die ook bij (strenge) vorst buiten nog aangenaam kan verwarmen, kijkt u dan even naar de Unico Smart R, de InVise WZ-32 of de Innova 12HP ELEC.