Appartementen - Monoblock Airconditioners zonder buitenunit
Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Wat hebben wij ze vaak aan tafel: eigenaren of huurders van appartementen met een vraagstuk omtrent koelen of verwarmen. En wat maken wij vaak mee dat VvE's of verhuurders van appartementen geen toestemming geven om een split-airco systeem (met buitenunit) te plaatsen. Dan is een monoblock airco in veel gevallen een uitstekende oplossing! Met slechts 2 gaten door de buitenmuur, netjes afgewerkt met fraaie roosters (al dan niet in de kleur van de gevel) in combinatie met een klein gat ten t.b.v. het condenswaterafvoer, worden de gevels in veel gevallen niet ontsiert. 

Echter, soms ook wordt er bezwaar gemaakt tegen het benodigde condenswater afvoerslangetje, omdat men bang is dat het uitdruppelende (overigens schone) water op den duur strepen kan veroorzaken op de gevel. Wat uiteraard een ontsierend effect heeft. Dan is het goed om te weten dat onze nieuwste monoblock airco's, de SILENT, SILENT INVERTER en de CLIMA PURO desgewenst leverbaar zijn met een speciale condenswater vernevelaar, waarmee het condenswater wordt verneveld en met de uitblaaslucht naar buiten wordt geblazen. Meer weten? neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.